Lat här hej!

Jao, idag orka man då int börja med dom där bilderna, men nån dag! Idag efter skolan for man då till stan med jenni och gick runt som alltid, och så var vi feta och åt på hese. Sen med reitta har man vari resten av dagen. Men noja ska lyssna på musik en stund sen sova, hejs.

I skolan.

Oj, har haft lite "bloggpaus" på senaste men nu ska jag fösök kom på fötter igen med det här bloggandet. Sku bara måsta ta bilder från ipoden och kameran så sku det kom någå nytt och se på. Men nu ska ja fösök häng med på värdsmedborgarskaps timmen, vad det nu är för någåt? 

fredag

Jaha nu har man då vari med veera o jenni på nå konvent? Ska no snart böri fa o sov för har skola imr, köksteori i typ 5timmar O_o efter det ska man typ hitt på nå me reitta sen till Amarillo och äta me tjejerna från klassen o sen typ se nån film med reitta eller någå, får nu si vad man hittar på.

skolan

Nu sitter man i skolan o ha just vari och äti. Kul då man int ha äti i skolan på läng och så hittar man en plastbit i maten. Lyckades försov sig typ två timmar idag för jag var trött och det är minus 20 utomhus idag. Efter skolan ska man då kanske till stan med jenni och drick en kopp te. Jamen nu ska man då fösök häng med vad lärarn talar och sen jumppa så hejdå!

RSS 2.0