Skolan...

Nu sitter man då i skolan o bloggar med jenni. Snart ska man då börja dra sig mot silveriakafeterian o drick en kaffe eller någå. Efter det har man då en härlig (sarkasm) engelska timme o sen är det typ nån från stormossen som kommer och berettar någå? Nå jess kommer och ha helt mega kul... bye!
                                        emmas bild som ja låna från jennis blogg!

Hola!

Hej, idag började man dagen med att komma 20min sent till spanskan, sen hade man då spanska och fick reda på att man har prov imr. På matrasten for man då till silverias kaffeteria o tala massa skit med jenni. Nu sitter man då på kulturkännedomstimmen för man int kan öppna hande ena uppgiften. Oski tyckt ja sku skriv att han e en sexybeast, lol va roligt. Men joo hejdå!
    Oski och hans vänner


Jenni Gästbloggar!

Hejsan, nu ska jag, jenni, få lite liv i majjas blogg för att hon själv är en sån lazy fuck och inte orkar blogga! Så jag heter nu jenni och jag är majjas kompis, vi går i samma klass så men jo! Vi sitter nu på timme och snart ska vi väl släpa våra feta arslen till cafet och äta nåt & dricka kaffeee! Men nu ska vi göra uppgiften, sköt om er människor!


jag & majja när vi hade sminkat oss i typ 2 timmar och tog en massa fjortisbilder!


coke

Hej, sitter i skolan med jenni och ska planera nå till någå norrmen som ska komma hit. Vi sku måsta lista ut om det vi planerar är crap eller om vi skall påriktit göra det? Nåja ska försöka göra någåt hejs. 

RSS 2.0